Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Παρουσίαση του βιβλίου "Σπυρίδων-Φιλίσκος Σαμάρας. Επίσημη δισκογραφία (1904-2016)" στην Αλεξανδρούπολη (22 Μαίου, 7μ.μ.



Τη Δευτέρα 22 Μαίου 2017 και στις 7μ.μ. θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου "Σπυρίδων-Φιλίσκος Σαμάρας. Επίσημη δισκογραφία (1904-2016)" του Θωμά Ταμβάκου που εκδόθηκε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους από τη Μουσική Εταιρεία Αλεξανδρούπολης. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μ.Ε.Α. (Ωδείο 'Φαέθων') στην Αλεξανδρούπολη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο εκδότης και πρόεδρος της Μ.Ε.Α. Θανάσης Τρικούπης συνθέτης, μουσικολόγος, και πιανίστας, ο Βύρων Φιδετζής αρχιμουσικός, ο Νίκος Μαλλιάρας, πανεπιστημιακός, καθηγητής και διευθυντής χορωδιών, και ο συγγραφέας. 
Θα ακολουθήσει μικρό μουσικό πρόγραμμα με έργα για φωνή και πιάνο του Σπ. Σαμάρα με τη Στέλλα Αδαμίδου (φωνή) και Θανάση Τρικούπη (πιάνο). 

First presentation of edition "Spyridon-Filiskos Samaras. Complete discography (1904-2016) will be held at Concert Hall of Music Society of Alexandroupolis at 22nd of May. 

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ