Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Παρουσίαση του βιβλίου "Σπυρίδων-Φιλίσκος Σαμάρας. Επίσημη δισκογραφία (1904-2016)" στην Αλεξανδρούπολη (22 Μαίου, 7μ.μ.Τη Δευτέρα 22 Μαίου 2017 και στις 7μ.μ. θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου "Σπυρίδων-Φιλίσκος Σαμάρας. Επίσημη δισκογραφία (1904-2016)" του Θωμά Ταμβάκου που εκδόθηκε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους από τη Μουσική Εταιρεία Αλεξανδρούπολης. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μ.Ε.Α. (Ωδείο 'Φαέθων') στην Αλεξανδρούπολη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο εκδότης και πρόεδρος της Μ.Ε.Α. Θανάσης Τρικούπης συνθέτης, μουσικολόγος, και πιανίστας, ο Βύρων Φιδετζής αρχιμουσικός, ο Νίκος Μαλλιάρας, πανεπιστημιακός, καθηγητής και διευθυντής χορωδιών, και ο συγγραφέας. 
Θα ακολουθήσει μικρό μουσικό πρόγραμμα με έργα για φωνή και πιάνο του Σπ. Σαμάρα με τη Στέλλα Αδαμίδου (φωνή) και Θανάση Τρικούπη (πιάνο). 

First presentation of edition "Spyridon-Filiskos Samaras. Complete discography (1904-2016) will be held at Concert Hall of Music Society of Alexandroupolis at 22nd of May. 

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ