Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Συνέντευξη του Θ. Ταμβάκου στο Γ' Πρόγραμμα της ΕΡΑ για το βιβλίο "Σπ. Σαμάρας. Επίσημη δισκογραφία (1904-2016)"

Την Πέμπτη, 30-3-2017, στην εκπομπή του Γ' Προγράμματος της ΕΡΑ με τίτλο "Πέντε γραμμών γράμματα" που επιμελείται και παρουσιάζει ο Μπάμπης Καβροχωριανός, η σολίστ πιάνου Μαρία Οικονόμου μίλησε για το νέο της ηχογράφημα με τίτλο "Ρυθμοί και ήχοι Ελληνικοί" που εκδόθηκε το 2017 και κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία Subways (με έργα για πιάνο των Δ. Βισβάρδη, Μ. Βάρβογλη, Θ. Ερμήλιου, Σπ. Σαμάρα, Γ. Καζάσογλου και Γ. Κωνσταντινίδη). Με αφορμή το έργο "Γαλλική Σερενάτα" του Σπ. Σαμάρα που περιέχεται στο CD ο μουσικογράφος, κριτικός και ερευνητής Θωμάς Ταμβάκος μίλησε (τηλεφωνική συνέντευξη) για το πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο του "Σπ. Σαμάρας. Επίσημη δισκογραφία (1904-2016)" (Μουσική Εταιρεία Αλεξανδρούπολης, 2017).

Thomas Tamvakos, writer of book "Spyridon Samaras. Official discography, 1904-2016", spoke about it in Babis Kavrochorianos' radio show "5 lines lettering" (Third Program of Greek Radio)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ