Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

περιοδικό 'JAZZ KAI TZAZ', τεύχος Δεκεμβρίου 2012 (237)









Κυκλοφόρησε το 237 (Δεκέμβριος 2012) του ελληνικού μηνιαίου περιοδικού JAZZ KAI TZAZ, με ελληνικά και διεθνή μουσικά νέα, άρθρα, αφιερώματα, κριτικές  παρουσιάσεις/reviews σε CDs και DVDs, με το άρθρο-αφιέρωμα στον αξέχαστο μουσουργό Αλέκο Ξένο με αφορμή τα 100χρονα από τη γέννησή του και επίσης με την κριτική παρουσίαση του ηχογραφήματος "IANNIS XENAKIS: Zyia-Six Chansons Grecques-Psappha-Persephassa" της Saphir Prod. από τον Θωμά Ταμβάκο. Στο περιοδικό υπάρχει αφιέρωμα στον Frank Zappa, συνέντευξη με την τραγουδίστρια/συνθέτρια Μόνικα και άρθρο για τον Ιταλό συνθέτη Frank Mattiato. Επίσης το περιοδικό συνοδεύεται με το ένθετο CD "Love Songs" με τον Miles Davis (προσφορά του περιοδικού). Το JAZZ KAI TZAZ το οποίο συμπλήρωσε 20 χρόνια συνεχούς εκδοτικής παρουσίας κυκλοφορεί στα περισσότερα περίπτερα σε ολόκληρη τη χώρα.  
 
JAZZ AND TZAZ, no. 237, December 2012) has been issued. In this: a) article-tribute for composer Alekos Xenos due to 100 years of his birth b) critic presentation of CD "IANNIS XENAKIS: Zyia-Six Chansons Grecques-Psappha-Persephassa" all written by Thomas Tamvakos are included.

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ