Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

περιοδικό 'JAZZ KAI TZAZ', τεύχος Απριλίου 2012 (229)
Κυκλοφόρησε το τεύχος 229 (Απρίλιος 2012) του ελληνικού μηνιαίου περιοδικού JAZZ KAI TZAZ, με ελληνικά και διεθνή νέα, άρθρα, αφιερώματα, reviews σε CDs και DVDs, με άρθρο-αφιέρωμα στον μουσουργό/πανεπιστημιακό Δημήτρη Παπαγεωργίου (γενν. 1965) με αφορμή την παρουσίαση έργου του από το ΤΡΙΟ ΙΑΜΑ στη 'Στέγη Γρ. & Τ.', και επίσης με την παρουσίαση των ηχογραφημάτων: α) "Travelling" με έργα για κιθάρα του κιθαρίστα Γιάννη Ανδρόνογλου και β) "Vor Liebe" της Λίλας Αδαμάκη με lieder των Wolf και Schoenberg (από τον Θ. Ταμβάκο), και επίσης άρθρα για την 'Orchestre National de Jazz', τον Mercan Dede, την ελληνική τζαζ σκηνή και ένθετο CD jazz μουσικής με κλασσικές ηχογραφήσεις του πιανίστα Ahmed Jamal (προσφορά του περιοδικού και των εταιριών παραγωγής τους). Το JAZZ KAI TZAZ το οποίο συμπλήρωσε 19  χρόνια συνεχούς  εκδοτικής παρουσίας κυκλοφορεί στα περισσότερα περίπτερα σε ολόκληρη τη χώρα.
JAZZ AND TZAZ, no. 229 April 2012) has been issued. In this: 
a) article-tribute for Greek composer Dimitri Papageorgiou, 
b) critic presentation of CD's: i. "Travelling" of guitarist Yiannis Andronoglou, and
c) "Vor Liebe" with lieder of Wolf and Schoenberg performed by soprano Lila Adamaki written by Thomas Tamvakos are included.

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ