Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

περιοδικό 'JAZZ KAI TZAZ', τεύχος Φεβρουαρίου 2012 (227)


Κυκλοφόρησε το τεύχος 227 (Φεβρουάριος 2012) του ελληνικού μηνιαίου περιοδικού JAZZ KAI TZAZ, με ελληνικά και διεθνή νέα, άρθρα, αφιερώματα, reviews σε CDs και DVDs, με άρθρο-αφιέρωμα στον μουσουργό/πιανίστα Κώστα Φωτόπουλο της διασποράς (γενν. 1974) με αφορμή την κυκλοφορία του ηχογραφήματός του "Costas Fotopoulos Piano" και επίσης με την παρουσίαση των ηχογραφημάτων: α) "Drops of Time" του 'TRIO IN VIVO' με έργα των Ελλήνων μουσουργών Α. Αργυρού, Γ. Δροσίτη, Κ. Γρηγορίου, Α. Παπαδόπουλου και Κ. Φλεριανού και β) "A. Palios: Greek Classics" με έργα για πιάνο των Λ. Μαργαρίτη και F. Petyrek (από τον Θ. Ταμβάκο), και επίσης άρθρα για τους Νίκο Μαμαγκάκη, Enrico Rava, Brad Mehldau, ελληνική τζαζ σκηνή και ένθετο CD jazz μουσικής με τις ρίζες της Latin Jazz (προσφορά του περιοδικού και των εταιριών παραγωγής τους). Το JAZZ KAI TZAZ το οποίο συμπλήρωσε 18  χρόνια συνεχούς  εκδοτικής παρουσίας κυκλοφορεί στα περισσότερα περίπτερα σε ολόκληρη τη χώρα.

JAZZ AND TZAZ, no. 227 (February 2012) has been issued. In this: 
a) article-tribute for Greek composer/pianist in diaspora Costas Fotopoulos (due to his personal CD), 
b) critic presentation of CD's: i. "Drops of Time" of 'TRIO IN VIVO' ens. with  pieces of 5 Greek composers, and
c) "A. Palios: Greek Classics" with piano pieces of L. Margaritis and F. Petyrek written by Thomas Tamvakos are included.

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ