Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

περιοδικό 'JAZZ KAI TZAZ', τεύχος Ιανουαρίου 2012 (226)



Κυκλοφόρησε το τεύχος 226 (Ιανουάριος 2012) του ελληνικού μηνιαίου περιοδικού JAZZ KAI TZAZ, με ελληνικά και διεθνή νέα, άρθρα, αφιερώματα, reviews σε CDs και DVDs, με α) άρθρο-αφιέρωμα στον μουσουργό/μουσικοπαιδαγωγό/συγγραφέα Ευάγγελο Κοκκόρη (γενν. 1951) με αφορμή τη συμπλήρωση των 60ών γενεθλίων του και επίσης β) με την παρουσίαση του ηχογραφήματος "Four Sonatas" με έργα του Charles Ives (από τον Θ. Ταμβάκο), συνέντευξη με τον Γιώργο Κουμεντάκη και άρθρα για τους Hugh Laurie, Nilo Espinoza και τη Jazz Noire  και ένθετο CD jazz μουσικής με τον κορυφαίο ντραμίστα της jazz Art Blakey (προσφορά του περιοδικού και των εταιριών παραγωγής τους). Το JAZZ KAI TZAZ το οποίο συμπλήρωσε 18  χρόνια συνεχούς  εκδοτικής παρουσίας κυκλοφορεί στα περισσότερα περίπτερα σε ολόκληρη τη χώρα.

JAZZ AND TZAZ, no. 226 (January 2012) has been issued. In this: 
a) article-tribute for Greek composer Evangelos Kokkoris (due to 60th birthday), 
b) critic presentation of CD's: i. "Four Sonatas" with  Ch. Ives' compositions for violin and piano, written by Thomas Tamvakos are included.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ