Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

περιοδικό 'JAZZ KAI TZAZ', τεύχος Νοεμβρίου 2012 (236)

Κυκλοφόρησε το 236 (Νοέμβριος 2012) του ελληνικού μηνιαίου περιοδικού JAZZ KAI TZAZ, με ελληνικά και διεθνή μουσικά νέα, άρθρα, αφιερώματα, κριτικές  παρουσιάσεις/reviews σε CDs και DVDs, με το άρθρο-αφιέρωμα στον χαρισματικό συνθέτη ηλεκτροακουστικής μουσικής Δημήτρη Βουδούρη που ζει στη Ν. Αφρική και επίσης με την κριτική παρουσίαση των ηχογραφημάτων: α) "Salzburg Quartet" με το 'Miscelanea Giutar Quartet' και β) "Μουσική για σαξόφωνα" με έργα του Μιχ. Αδάμη φωνογραφημένα με το 'Αθηναϊκό Κουαρτέτο Σαξοφώνων' από τον Θωμά Ταμβάκο. Στο περιοδικό υπάρχουν επίσης άρθρα για την πιανίστα/συνθέτρια της jazz Diana Krall, την ιρανική μουσική της Hermes, τον Keith Jarrett και τον Aaron Novik και το ένθετο CD "Ballads and Dreams" με τον σαξοφωνίστα/ομποίστα  Yusef Lateef (προσφορά του περιοδικού). Το JAZZ KAI TZAZ το οποίο συμπλήρωσε 20 χρόνια συνεχούς εκδοτικής παρουσίας κυκλοφορεί στα περισσότερα περίπτερα σε ολόκληρη τη χώρα.  
JAZZ AND TZAZ, no. 236, November 2012) has been issued. In this: a) article-tribute for composer Dimitri Voudouris b) critic presentation of CD's: i. "Salzburg Quartet" and ii) "Music for Saxophones" with compositions of M. Adamis with 'Athens Sax Quartet' all written by Thomas Tamvakos are included.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ