Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Παρουσίαση CD "Tribute to Bill Evans" (Αιθουσα Διδασκαλόας Μουσ. Βιβλιοθήκης, 17/3/2022, 20:30)




Ο κορυφαίος πιανίστας της jazz μουσικής Γιώργος Κοντραφούρης παρουσιάζει το νέο του CD "Τribute to Bill Evans" από την Irida Jazz στην Αίθουσα Διδασκαλίας του Μεγάρου Μουσικής την Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 20:30 στο Μ.Μ.Α. Μοιράζεται μαζί μας τα μονοπάτια που τον οδήγησαν στο έργο του ιδιοφυούς Αμερικανού πιανίστα και συνθέτη Bill Evans (1929-1980). Μας μυεί διεξοδικά στον κόσμο του παρουσιάζοντας μαζί με τον Βασίλη Κουτσονάνο στο κοντραμπάσο και τον Παναγιώτη Θέμα στα τύμπανα τα έργα του “Tribute to Bill Evans” και τα συστήνει στο φιλόμουσο ακροατήριο της τζαζ.

Προλογίζουν: ο μουσικογράφος, κριτικός, ερευνητής και συγγραφέας Θωμάς Ταμβάκος, ο συνθέτης και καθηγητής σύνθεσης του Ιονίου Μουσικού Πανεπιστημίου Δημήτρης Μαραγκόπουλος, ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Δημήτρης Τρίκας και η εκπρόσωπος της Irida Jazz και μουσικολόγος Δήμητρα Καραμπεροπούλου.


Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ