Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Η παρουσίαση του βιβλίου για την επίσημη δισκογραφία του Σαμάρα στην Κέρκυρα (6/12/2017)
Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και στις 6μμ έγινε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας η παρουσίαση του βιβλίου "Σπυρίδων-Φιλίσκος Σαμάρας. Επίσημη δισκογραφία (1904-2016)" του Θωμά Ταμβάκου. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Φιλαρμονική Κορακιάνας 'Σπύρος Σαμάρας' μίλησαν ο επίκουρος καθηγητής του ΤΜΣ του Ιονίου Πανεπιστημίου Κώστας Καρδάμης, ο Δρ. μουσικολογίας και αρχιμουσικός Κώστας Ζερβόπουλος και ο Θωμάς Ταμβάκος, συγγραφέας του βιβλίου, μουσικογράφος-κριτικός-ερευνητής. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με μικρή συναυλία με έργα του Σπ. Σαμάρα στην οποία θα συμμετάσχουν ο βαρύτονος Πέτρος Καρύδης ("Της κοπέλλας το νερό" για φωνή και πιάνο), η πιανίστα Χρύσα Κίτσιου ("La Caresseuse" για πιάνο) και σύνολο πνευστών της Φιλαρμονικής Κορακιάνος 'Σπύρος Σαμάρας' (αποσπάσματα από την "Πριγκίπησσα της Σασσώνος" ε ενοργάνωση Κ. Ζερβόπουλου). 

Presentation of book for composer Spiridon Samaras' discography written by Th. Tamvakos took place at 6th of December in Public Library of Corfu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ