Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

περιοδικό 'ΠΟΛΥΤΟΝΟν', τεύχος αρ.76 (5/6-2016)
Κυκλοφόρησε το τεύχος 76 (Μάιος/Ιούνιος 2016) του διμηνιαίου περιοδικού της Ενώσεως Ελλήνων Μουσουργών 'ΠΟΛΥΤΟΝΟν' με εκτενές αφιέρωμα στον Δημήτρη Φάμπα με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την εκδημία του, 3σέλιδο άρθρο του Θωμά Ταμβάκου για τη δισκογραφία του Φάμπα ως συνθέτη-ερμηνευτή, το 1ο μέρος της "Διδασκαλίας της μουσικής σύνθεσης στην Ελλάδα" του Θ. Τρικούπη, συνέντευξη με τον συνθέτη/αρχιμουσικό/ακαδημαϊκό Θόδωρο Αντωνίου για τον P. Boulez, συνέντευξη με τον αρχιμουσικό Βύρωνα Φιδετζή  για τον 12ο κύκλο των Ε.Μ.Γ., συνέντευξη (το 2ο μέρος) με τον μουσικολόγο/ερευνητή Γιώργο Λεωτσάκο και άρθρο για την αξέχαστη λυρική καλλιτέχνιδα Μυρτώ Δουλή. Περιέχει επίσης ελληνικά και διεθνή μουσικά νέα, και  παρουσιάσεις μουσικολογικών βιβλίων.  Το 'ΠΟΛΥΤΟΝΟν' το οποίο συμπλήρωσε 13 έτη διατίθεται με συνδρομή ή και δωρεάν σε επιλεγμένους χώρους (αίθουσες συναυλιών, βιβλιοπωλεία, ωδεία, κ.α.) στην Αθήνα. 


POLYTONOn, no 76 (May/June 2016), bi-monthly magazine of Greek Composers Union has been issued. In this, article for discography of guitarist and composer Dimitris Fampas written by Thomas Tamvakos, is included.

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ