Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

εκπομπή "ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΑ ΜΑΓΙΑ" (14.1.2015, 11πμ, στο ilioupolisOnAir

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 στις 11 το πρωί στη ζωντανή εκπομπή "ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΑ ΜΑΓΙΑ", μια εκπομπή του σταθμού του διαδικτυακού ραδιοφώνου ilioupolisOnAir του ιστότοπου www.ilioupolisonline.gr για την λόγια μουσική, σε επιμέλεια και παρουσίαση της συνθέτριας Έφης Μαρκουλάκη, καλεσμένος ήταν ο Θωμάς Ταμβάκος, δημιουργός του 'Αρχείου Ελλήνων Μουσουργών Θωμά Ταμβάκου', σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης για το Αρχείο και όχι μόνο.
Παράλληλα ακούστηκαν μερικά σπάνια ηχογραφήματα από το Αρχείο του, για πρώτη φορά σε ελληνικό ραδιόφωνο. Έγινε επίσης συζήτηση επίσης για την έκδοση του λευκώματος "ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ" που συνυπογράφουν οι Γιώργος Κωνστάντζος, Θ. Ταμβάκος και Αθανάσιος Τρικούπης.
Η εκπομπή είναι διαθέσιμη στο αρχείο του σταθμού και στον ιστότοπο: http://www.ilioupolisonline.gr/modules.php?name=mediagallery&do=showpic&pid=703&orderby=dateD&offset=0 .

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ