Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

περιοδικό 'JAZZ KAI TZAZ', τεύχος Απριλίου 2013 (241)

Κυκλοφόρησε το 241 (Απρίλιος 2013) του ελληνικού μηνιαίου περιοδικού JAZZ KAI TZAZ, με ελληνικά και διεθνή μουσικά νέα, άρθρα, αφιερώματα, κριτικές  παρουσιάσεις/reviews σε CDs και DVDs, με το άρθρο του Θωμά Ταμβάκου για τον ταλαντούχο συνθέτη/φλαουτίστα Νίκο Κατσούλη από την Αλεξανδρούπολη.
Στο περιοδικό υπάρχει επίσης αφιέρωμα στην πρωτοποριακή δισκογραφική εταιρεία ECM, τον Βρεταννό σαξοφωνίστα/συνθέτη της τζαζ Nat Birchall, tτη Nicole Willis και το jazz σύνολο 'The Soul Investigators', τον κιθαρίστα Steven Vai (συνέντευξη) και το πρωποριακό τρίο 'Masabumi Kikuchi' από την Ιαπωνία. Επίσης το περιοδικό συνοδεύεται με τη βιβλιογραφική έκδοση "Η ελληνική τζαζ δισκογραφία 1961-2013" καρπός συλλογικής προσπάθειας των συνεργατών του περιοδικού με την ευθύνη του αρχισυντάκτη Φώντα Τρούσα. Το JAZZ KAI TZAZ το οποίο συμπλήρωσε 20 χρόνια συνεχούς εκδοτικής παρουσίας κυκλοφορεί στα περισσότερα περίπτερα σε ολόκληρη τη χώρα.  
JAZZ AND TZAZ, no. 241 (April 2013) has been issued. In this article-tribute for talented composer/flutist Nikos Katsoulis from Alexandroupolis, written by Thomas Tamvakos is included.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ