Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

περιοδικό 'ΠΟΛΥΤΟΝΟν', τεύχος αρ.42 (9/10-2010)

Κυκλοφόρησε το τεύχος 42 (Σεπτέμβριος/Οκτώβριος 2010) του διμηνιαίου περιοδικού της Ενώσεως Ελλήνων Μουσουργών 'ΠΟΛΥΤΟΝΟν' με αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητρόπουλο, τον Γιάννη Χρήστου, τον Olivier Messiaen, τον R. Schumann, συνέντευξη με τον μαέστρο Αλέξανδρο Μυράτ, διεθνή μουσικά νέα, άρθρα, reviews σε CDs και DVDs και με 3σέλιδο άρθρο του Θ. Ταμβάκου για την πλήρη δισκογραφία του Γιάννη Χρήστου με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την 'αναχώρησή' του. Το 'ΠΟΛΥΤΟΝΟν' διατίθεται δωρεάν σε επιλεγμένους χώρους (αίθουσες συναυλιών, ωδεία, βιβλιοπωλεία, κ.α.) στην Αθήνα. Εκδότης του περιοδικού είναι ο μουσουργός (και συνεργάτης του ΑΕΜΘΤ) Κωνσταντίνος Λυγνός.  

POLYTONOn, no. 42 (September/August), bi-monthly magazine of Greek Composers Union has been issued. In this, article/tribute for complete discography of Yanni Christou written by Thomas Tamvakos is included.

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ