Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2007

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΩΦ (ΑΘΗΝΑ, 2000) - TRIBUTE TO COMPOSER A. KONDOUROFF

ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 1999) - LECTURE FOR GREEK COMPOSERS IN DIASPORA FROM EPIRUSΔιάλεξη του Θ. Ταμβάκου για τους Ηπειρώτες μουσουργούς της διασποράς με τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού και την παρουσία του μουσουργού Γεράσιμου Τσαντούλα (Η.Π.Α. - Νήσοι Marshall) στα Ιωάννινα (23.10.199). Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Α.Ε.Μ.Θ.Τ., τη Νομ. Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων και την Ηπειρωτική Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Lecture of Th. Tamvakos for Greek composers in diaspora with heritage from Epirus (north-west perfecture of Greece).

ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΡΓΩΝ (ΑΘΗΝΑ, ΩΔΕΙΟ 'Φ. ΝΑΚΑΣ', 1999)

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΡΓΩΝ (ΑΘΗΝΑ, ΩΔΕΙΟ 'Φ. ΝΑΚΑΣ', 1997)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΥΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 23.3.1996) - CONCERT-TRIBUTE TO GREEK COMPOSERS FROM EPIRUS


Αφιέρωμα στους Ηπειρώτες μουσουργούς σε συνεργασία Α.Ε.Μ.Θ.Τ. και Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών με τον Τάτση Αποστολίδη (βιολί) και Άρη Γαρουφαλή (πιάνο).
Εισήγηση/παρουσίαση: Θωμάς Ταμβάκος (23.3.1996).

ΕΚΘΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΥΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 1995) - EXHIBITION FOR GREEK COMPOSERS
Εκθεση υλικού καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων των Ελλήνων μουσουργών στο Αναγνωστήριο της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων από το Α.Ε.Μ.Θ.Τ. σε συνεργασία με την Ε.Ε.Μ. και άλλους φορείς (Δεκέμβριος 1995)

Β' ΕΚΔΟΣΗ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ" (2 ΤΟΜΟΙ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ 1996)


ΕΚΔΟΣΗ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ" (ΙΩΑΝΝΙΝΑ 1995) - EDITION OF VOLUME I WITH ARTICLES FOR GREEK COMPOSERS


Α' Έκδοση του 1ου τόμου "Έλληνες Δημιουργοί Σοβαρής Μουσικής" από το 'Θεατρικό Εργαστήρι Ηπείρου' με 40 εκτεταμένα άρθρα του Θ. Ταμβάκου για ισάριθμους Έλληνες μουσουργούς τα οποία δημοσιεύθηκαν την περίοδο Φεβρουάριος 1994 - Μάρτιος 1995 στην καθημερινή εφημερίδα 'Νέοι Αγώνες Ηπείρου' των Ιωαννίνων.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 6.4.1993) - ACTORS' STUDIO OF EPIRUSΔιάλεξη-εισήγηση του Θ. Ταμβάκου με χρήση οπτικοακουστικού υλικού από το Α.Ε.Μ.Θ.Τ. για τη σχέση των Ελλήνων μουσουργών με την αρχαία τραγωδία (6.4.1993)

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ